Hulp bij inschrijven


Hieronder vindt u een stappenplan voor het inschrijven. Mocht u er alsnog niet uitkomen dan kunt u gedurende de inschrijving ons elke werkdag bellen tussen 19.30-20.30 tijdens ons vragenuurtje. Het telefoonnummer is 0226 – 355095. mailen kan naar info@gabberweek.nl

Stap 1: INVULLEN GEGEVENS

Om uw kind of uzelf in te schrijven dient u eerst alle NAW gegevens in te vullen. De vakjes met de sterretjes zijn verplicht.

 

Tips!

  • De telefoonnummers dienen zonder streepje te worden ingevuld.
  • Wilt u samen met een vriend(in) gabberen dan moet u dat bij samen met vriendje neer zetten. Daar geeft u de naam en woonplaats van de vriend(in)
  • Selecteer onder welke doelgroep u valt. Mini (Groep 2), Onderbouw (Groep 3,4 en 5) Bovenbouw (Groep 6,7 en 8), Gezin (als u wilt meedoen als persoon aan de gezinsactiviteiten) of Senioren.
  • Automatisch wordt de opstapplaats in uw eigen dorp geselecteerd. Mocht u liever vanaf een andere opstapplaats vertrekken, dan kun u dit aanvinken en de juiste opstapplaats selecteren.

 

Stap 2: INSCHRIJVEN

Wanneer u klaar bent met het invullen van de gegevens, klikt u onderaan de pagina op de knop “Inschrijven”. Hierdoor wordt u direct naar het activiteitenoverzicht gestuurd.

 

Stap 3: ACTIVITEITEN UITKIEZEN

In het activiteitenoverzicht ziet u alle beschikbare activiteiten. Aan de linkerkant ziet u de filters. Per dag kunt u uw zoon en/of dochter maar op één activiteit inschrijven. Als u op de naam van de activiteit klikt, krijgt u extra informatie over de activiteit te zien. Eenmaal terug op het scherm met “Activiteiten” kunt u verdergaan met stap 4.

 

Let op!

  • Als de naam van een activiteit in het oranje staat, is deze bijna vol, als hij in het rood staat is die activiteit vol.
  • Als gezin dient u zich ALLEMAAL individueel in te schrijven. Deze prijs is dan ook per persoon.
  • Als u samen met uw kleinkind/opa of oma wilt gabberen, betaalt de grootouder het volledige bedrag voor beiden.

 

Stap 4: BETALING

Wanneer u tevreden bent met de activiteiten die u geselecteerd hebt, kunt u door naar de betalingspagina. Mocht u een kortingscode per post hebben ontvangen, kunt u deze hier ook invullen. U betaalt via Ideal de som van de activiteiten + €3,- verzend- en inschrijvingskosten.

 

Stap 5: BEVESTIGING

U ontvangt een bevestigingsmail met daarin een samenvatting van al uw gegevens.