Kids


De inschrijving is geopend! Klik hier om naar de webwinkel te gaan!


Gabberweek: sámen plezier maken!

Tijdens de Gabberweek

18 februari 2019 – 22 februari 2019

(voorjaarsvakantie) kunnen alle kinderen van basisscholen uit de gemeenten Opmeer, Medemblik, Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland deelnemen aan vele leuke activiteiten. Jaarlijks doen zo’n 1600 kinderen mee.

Dit project is een bijzondere samenwerking tussen kinder- en jongerenorganisaties, bedrijfsleven en overheid. De Gabberweek wordt ondersteund door ruim 300(!) vrijwilligers en aangestuurd door 10 bestuursleden en 2 jongerenwerkers. Tijdens de week rijden er continu ruim 30 busjes, 10 personenauto’s en 2 touringcars om alle kinderen volgens schema te vervoeren.

Het doel van de Gabberweek is onder andere om kinderen te laten kennismaken met leeftijdsgenootjes uit andere dorpen en uit verschillende lagen van de samenleving. Samen plezier maken staat voorop.


Eten en drinken

Bij de meeste activiteiten wordt drinken en iets lekkers aangeboden. Heb je een activiteit rond het middaguur, neem dan voor de zekerheid een lunchpakketje mee.


Enkele regels

  • Veiligheid en gezelligheid staan voorop.
  • Draag altijd je Gabberpas bij je.
  • Zorg dat je op tijd bij je opstapplaats bent.
  • Blijf altijd bij je groep en/of begeleider.
  • Pesten stoer? Echt niet. Na één waarschuwing krijg je een knip in je pas en bij een tweede voorval mag je niet meer meedoen met de Gabberweek.
  • Gedraag je ook in de bus netjes, dan kan de chauffeur op de weg letten.
  • Laten we er samen weer een superleuke week van maken!

Verzekering

Tijdens het vervoer en de activiteiten zelf hebben we alle deelnemers verzekerd. Onze verzekeringsmaatschappij heeft hiervoor een deelnemerslijst gekregen. Daarnaast is op de meeste locaties EHBO aanwezig.