Kids


Gabberweek: sámen plezier maken!

Tijdens de Gabberweek 26 februari 2018 - 2 maart 2018 (voorjaarsvakantie) kunnen alle kinderen van basisscholen uit de gemeenten Opmeer en Medemblik deelnemen aan vele leuke activiteiten. Jaarlijks doen zo’n 1600 kinderen mee.

Dit project is een bijzondere samenwerking tussen kinder- en jongerenorganisaties, bedrijfsleven en overheid. De Gabberweek wordt ondersteund door ruim 300(!) vrijwilligers en aangestuurd door 9 bestuursleden en 2 jongerenwerkers. Tijdens de week rijden er continu ruim 30 busjes, 10 personenauto’s en 2 touringcars om alle kinderen volgens schema te vervoeren.

Het doel van de Gabberweek is kinderen te laten kennismaken met leeftijdsgenootjes uit andere dorpen en uit verschillende lagen van de samenleving. Samen plezier maken staat voorop.


Pasje ophalen

14 februari 2018 tussen 19.00 en 20.00 uur is de ophaalavond.

Dit jaar is het mogelijk om de brieven thuis te laten bezorgen. Dit kan aangegeven worden in de webshop. We rekenen hier €1,60 voor. Dit bedraag bedraagt twee postzegels.

Wilt u toch de brieven ophalen? Dat kan. Op de ophaalavond kunt u de papieren halen op dit adres: de Weyver 8c, 1718MS Hoogwoud.

 


Eten en drinken

Bij de meeste activiteiten wordt drinken en iets lekkers aangeboden. Heb je een activiteit rond het middaguur, neem dan voor de zekerheid een lunchpakketje mee.


Enkele regels

  • Veiligheid en gezelligheid staan voorop.
  • Draag altijd je Gabberpas bij je.
  • Zorg dat je op tijd bij je opstapplaats bent.
  • Blijf altijd bij je groep en/of begeleider.
  • Pesten stoer? Echt niet. Na één waarschuwing krijg je een knip in je pas en bij een tweede voorval mag je niet meer meedoen met de Gabberweek.
  • Gedraag je ook in de bus netjes, dan kan de chauffeur op de weg letten.
  • Laten we er samen weer een superleuke week van maken!

Verzekering

Tijdens het vervoer en de activiteiten zelf hebben we alle deelnemers verzekerd. Daarnaast is op de meeste locaties EHBO aanwezig. Onze verzekeringsmaatschappij heeft een deelnemerslijst gekregen. Het is daarom belangrijk dat er geen Gabberpasjes worden geruild.