Mini’s


Zit je in groep 2 en wil je graag proeven aan de Gabberweek dan is dit iets voor jou! Tijdens de mini Gabberweek kunnen de kinderen van groep twee één dagdeel meedoen aan een mini Gabber activiteit. De mini Gabber activiteit wordt in de buurt van de woonplaats gehouden. De Minigabbers uit groep 2 vervoeren wij daarom niet. Zij mogen door hun ouders of verzorgers worden gebracht. De groepen per locatie zullen niet groter worden dan 25 kinderen per keer. We zullen bij een grote inschrijving de activiteit meerdere keren per dag doen op de locatie.

Wat ga je doen

We hebben ook dit jaar weer een leuk programma voor de mini’s in elkaar gezet verdeeld over de maandag t/m vrijdag van de Gabberweek. De kinderen gaan op berenjacht. Aan de hand van het prentenboek ‘wij gaan op berenjacht’ gaan de kinderen op reis. Er wordt camouflage kleding gemaakt, de knapzak wordt gevuld en het verhaal wordt nagespeeld. Tijdens de reis worden er diverse spelletjes gedaan en wat lekkers gegeten. Aan het einde van de reis is iedereen weer veilig thuis.

 

Dagindeling

We proberen de volgende dagindeling aan te houden. Afhankelijk van het aantal inschrijven kan hier nog in geschoven gaan worden. De locatie van de activiteit is waar de mini-gabberweek die dag gehouden wordt, deze is voorlopig nog onder voorbehoud. De woonplaatsen die hieronder staan aangegeven zijn van de plaats waar de mini’s vandaan komen. De dorpen die naast elkaar liggen worden bij de dichtstbijzijnde minilocatie gevoegd. Bij de inschrijving kan aangegeven worden bij de opmerkingen welke dag voorkeur heeft. De mini’s worden door de ouders/verzorgers zelf naar deze locatie gebracht.

Dag Locatie activiteit (onder voorbehoud) Woonplaatsen
Maandag  Opmeer Benningbroek, Sijbekarspel, Spanbroek en Opmeer
Dinsdag  Hoogwoud & Wognum Aartswoud, Hoogwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker,   Wognum en Zwaagdijk-West
Woensdag  Medemblik  Andijk, Medemblik, Onderdijk, Opperdoes en Wervershoof
Donderdag  Bovenkarspel Bovenkarspel, Enkhuizen, Grootebroek, Hem, Hoogkarspel, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud en Wijdenes
Vrijdag  Wervershoof  Abbekerk, Hauwert, Midwoud, Oostwoud en Twisk