Mini’s


Zit je in groep 2 en wil je graag proeven aan de Gabberweek dan is dit iets voor jou! Tijdens de mini Gabberweek kunnen de kinderen van groep twee één dagdeel meedoen aan een mini Gabber activiteit. De mini Gabber activiteit wordt in de buurt van de woonplaats gehouden. De Minigabbers uit groep 2 vervoeren wij daarom niet. Zij mogen door hun ouders of verzorgers worden gebracht. De groepen per locatie zullen niet groter worden dan 25 kinderen per keer. We zullen bij een grote inschrijving de activiteit meerdere keren per dag doen op de locatie.

Wat ga je doen

We hebben ook dit jaar weer een leuk programma voor de mini’s in elkaar gezet verdeeld over de maandag t/m vrijdag van de Gabberweek. De kinderen gaan op berenjacht. Aan de hand van het prentenboek ‘wij gaan op berenjacht’ gaan de kinderen op reis. Er wordt camouflage kleding gemaakt, de knapzak wordt gevuld en het verhaal wordt nagespeeld. Tijdens de reis worden er diverse spelletjes gedaan en wat lekkers gegeten. Aan het einde van de reis is iedereen weer veilig thuis.

 

Dagindeling

We proberen de volgende dagindeling aan te houden. Afhankelijk van het aantal inschrijven kan hier nog in geschoven gaan worden. De woonplaatsen die hier staan zijn van de plaats waar de mini’s gehouden gaat worden. De dorpen die ernaast liggen worden bij het dichtstbijzijnde minilocatie gevoegd. Bij de inschrijving kan aangegeven worden bij de opmerkingen welke dag voorkeur heeft. De mini’s worden zelf naar deze locatie gebracht.

Dag Woonplaats Naam locatie Adres locatie
Maandag  Opmeer
Dinsdag  Hoogwoud
Woensdag  Medemblik 
Donderdag  Bovenkarspel
Vrijdag  Wervershoof 

Pasje ophalen

14 februari 2018 tussen 19.00 en 20.00 uur is de ophaalavond.

Dit jaar is het mogelijk om de brieven thuis te laten bezorgen. Dit kan aangegeven worden in de webshop. We rekenen hier €1,60 voor. Dit bedraag bedraagt twee postzegels.

Wilt u toch de brieven ophalen? Dat kan. Op de ophaalavond kunt u de papieren halen op dit adres: de Weyver 8c, 1718MS Hoogwoud.