Senioren


De kijkversie is geopend!


Gabberweek: sámen op pad!

Tijdens de Gabberweek

18 februari 2019 – 22 februari 2019

(voorjaarsvakantie) kunnen alle senioren uit de gemeente Opmeer en de dorpen Abbekerk, Lambertschaag en Wognum deelnemen aan vele leuke activiteiten.

De Gabberweek is een samenwerkingsproject vanuit het jeugd en jongerenwerk in de gemeente Opmeer. In 2007 zijn we gestart met de senioren gabberweek gericht op de doelgroep 60+.


Wie mogen er mee doen

  • Alle inwoners uit de gemeente Opmeer en de dorpen de Weere, Lambertschaag en Wognum die 60 jaar of ouder zijn.

Welke activiteiten zijn er?

De Gabberweek biedt écht voor elk wat wils. Van sportief tot creatief en van educatief tot recreatief. U kunt uit een aanbod van meerdere activiteiten per dag, 1 activiteit per dag kiezen. Dit betekent dat u tijdens de Gabberweek maximaal 5 activiteiten hebt, minder mag natuurlijk ook.

Ieder jaar hebben we ook voor u een paar arrangementen en dagtrips. Met een arrangement of dagtrip hebt u een hele dag te pakken. Tussendoor zullen we u een lunch aanbieden en de chauffeur/vrijwilliger blijft bij de groep.

De meeste activiteiten vinden plaats in de gemeenten Opmeer en Medemblik. We streven er namelijk naar om zoveel mogelijk de plaatselijke samenleving bij de Gabberweek te betrekken. Toch wijken we soms uit. Voor bijvoorbeeld een rondleiding bij IKEA maken we graag een uitzondering.

Door op deze link te klikken gaat u naar de webshop. Hier kunt u de activiteiten bekijken. Ook kunt u via deze link het seniorenboekje 2018 bekijken via de site.

Inschrijven

Ook de senioren schrijven zich digitaal in.

Mocht de inschrijving niet digitaal lukken dan kunt uw op deze tijden terecht voor een fysieke inschrijving.

Abbekerk/Lambertschaag: Maandag 22 oktober, 15.00-17.00 bij dorpshuis De Nieuwe Haven

De Weere: Woensdag 24 oktober 14.00-15.00 bij Café ’t Centrum

Hoogwoud/Opmeer:  Woensdag 24 oktober 19.00-20.00 bij het MFA op de Weijver 8c, of Donderdag 10.00-16.15 bij wijksteunpunt de Lindehof

Wognum: Donderdag 1 November 14.00-16.00 bij het fysiopunt op Kerkstraat 36B, of op dezelfde tijd bij Het Sweelinckhof