Zomertijd Opmeer

Zomertijd Opmeer Zomertijd Opmeer is een project voor diegenen die niet op vakantie kunnen of willen en het leuk vinden om toch activiteiten te doen en daardoor contacten met anderen te leggen. Het uitgangspunt is om een breed scala aan activiteiten zo goedkoop mogelijk aan te bieden door in een groep te gaan. Zomertijd Opmeer wordt georganiseerd door een werkgroep vanuit de Gabberweek. Een team van vrijwilligers zal ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

Het aanbod van Zomertijd is gebaseerd op jarenlange ervaring en een groot netwerk binnen de organisatie. Samen met het verenigingsleven, gemeente Opmeer en andere organisaties zullen we proberen er weer een onvergetelijke zomer van te maken. Zomer|Gabbertijd Opmeer e.o. 2021 Omdat de Gabberweek dit jaar niet door kon gaan, is een deel van het programma van de Gabberweek overgenomen. Ook mogen senioren uit Abbekerk, Benningbroek, Sijbekarspel, Wadway en Wognum meedoen met de activiteiten.

De naam van Zomertijd Opmeer is dit jaar dan ook Zomer|Gabbertijd Opmeer e.o. Vorig jaar hebben we Zomertijd Opmeer in aangepaste vorm laten doorgaan in oktober onder de naam Herfsttijd. Zelfs van het aangepaste programma konden door de aangescherpte maatregelen niet alle activiteiten doorgaan. Ook dit jaar verwachten we dat corona invloed heeft op de mogelijkheden. We gaan ervan uit dat we pas in de tweede helft van dit jaar meer mogelijkheden krijgen. Vandaar dat Zomer|Gabbertijd Opmeer e.o. nu aan het eind van de zomervakantie wordt georganiseerd. Daarbij staat vanzelfsprekend veiligheid voorop. Bij het samenstellen van het programma is nog niet helemaal duidelijk of al onze activiteiten zullen kunnen doorgaan of beschikbaar zijn in verband met de beperkingen door het virus. De negende editie van Zomertijd Opmeer/Zomer|Gabbertijd Opmeer e.o. wordt georganiseerd door een werkgroep vanuit de Gabberweek en wordt gehouden in de periode van 21 augustus tot en met 11 september.  Programmaboekje

Adresgegevens

Stichting Gabberweek
De Weijver 8C
1718 MS Hoogwoud

Tel: 0226 – 355095

E-mail: info@gabberweek.nl