De Wensboom in de gemeente Opmeer

 

De Wensboom Opmeer 2022

Heb jij een bijzondere, liefdevolle of hartverwarmende wens voor een ANDER? Kom dan langs tijdens de Kerstvierdaagse.

Sporthal De Weyver wordt omgebouwd tot een waanzinnig kerstwalhallah. We starten op dinsdag 20 december niet alleen met de inschrijving  senioren Gabberweek, maar ook met de Wensboom.  Dit jaar staat de Wensboom vier dagen binnen in de hal.

Hang jouw wens voor een ANDER in deze boom. En wie weet komt jouw wens uit. Er staan dit jaar meerdere WENSBOMEN. Op alle locaties kun je jouw wens in de boom hangen:

* Sporthal De Weyver
* Sint Lambertuskerk in De Weere 
* Rundveemuseum in Aartswoud 

Er staan nog meer bomen in De Weyver, zo staat er een chauffeurs/vrijwilligers boom van de Gabberweek. Onder deze boom liggen kaartjes waarop je je naam kunt invullen als je vrijwilliger of chauffeur bij de Gabberweek wilt worden. Er wordt dan snel contact met je opgenomen.

Tijdens deze vierdaagse, die tot vrijdagavond 21.00 uur duurt, kan iedere organisatie een boom huren om haar kaartjes in op te hangen. Mochten er organisaties geïnteresseerd zijn om een boom te huren, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten voor het huren van zo'n boom zijn 20 euro. Wij zetten de boom neer en jullie zorgen voor de kaartjes voor onder de boom. Porberen kan altijd en wie weet komen er veel nieuwe mensen op jullie boom af!

Ook willen we tijdens de vierdaagse enkele workshops aanbieden. We zijn daar nog naar op zoek. Dus ben jij of ken jij iemand die tjidens deze dagen een workshop zou willen geven stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De workshops mogen voor jong en oud zijn. Houd er wel rekening mee dat het niet te lang duurt. Ongeveer een uur zou top zijn. Wij horen graag van jullie!!

Jouw wens voor een ander:
De wenskaart
Heb jij een bijzondere, liefdevolle of hartverwarmende wens voor een ANDER? 
Zet DIT dan op jouw wenskaart. Zo kun jij iemand in het zonnetje zetten.

De wensen
Je kunt denken aan:

  • Etentje,
  • Bloemetje
  • Uitstapje (dag of weekend)
  • Lidmaatschap van ...
  • Tuin zomer klaar maken.
  • Een leuke cursus of workshop
  • Wensboompakket!
  • Dinerbox (21 of 28 december bij u thuis bezorgd)
  • Een Gunvakantie
  • ..................................
Maar het mooiste vinden we als je zelf met iets bijzonders komt.

Heb je een vraag over jouw wens voordat je hem in wilt dienen of een andere vraag, stel deze dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gedurende het jaar van het project de Wensboom hoort u of uw wens in vervulling gaat in 2021. Niet iedere wens kunnen we laten uitkomen. Hele dure en onzinnige wensen zullen niet beantwoord worden. Wees vooral creatief en verras ons.

Werkgroep Wensboom Opmeer 
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adresgegevens

Stichting Gabberweek
De Weijver 8C
1718 MS Hoogwoud

Tel: 0226 – 355095

E-mail: info@gabberweek.nl