Pasjes, vervoer en opstapplekken

Eind januari krijgt iedere deelnemer een brief waar alle gegevens in vermeld staan. Daarbij voegen we ook een pasje toe. Hier staat onder de kop “opstap” een tijd. Op dit tijdstip moet je bij de opstapplek, die je uitgekozen hebt bij de inschrijving, klaar staan. De opstapplekken worden achterop de brief nogmaals vermeld.

De Gabberweekvrijwilligers die op de busjes rijden, halen de deelnemers van deze opstapplekken op en brengen ze naar de activiteit. Na afloop van de activiteit worden de deelnemers teruggebracht naar de opstapplek. De eindtijd van de activiteit, die op het pasje staat, is niet de tijd dat uw kind weer bij de opstapplek staat. Dit is afhankelijk van de locatie/dorp waar uw kind geweest is. Als u bijvoorbeeld in Wognum woont en uw kind heeft een activiteit in Hoogwoud gehad, dan zal dat gemiddeld 10 à 15 minuten duren voordat uw kind bij de opstapplek is. U kunt zich wel indenken dat dit vanuit Amsterdam langer duurt.
Door drukte kan er altijd vertraging optreden, veiligheid heeft altijd voorrang.

Image
Image

Vervoer Gabberweek (bijzonderheden)

De deelnemers die een activiteit hebben gekozen die in een eigen dorp plaatsvinden worden niet vervoerd.
Deelnemers die uit Opmeer en Spanbroek komen en een activiteit gekozen hebben die in Hoogwoud plaatsvindt, komen op eigen gelegenheid naar de activiteit.

Voor de duidelijkheid;

  • Bovenbouw kinderen uit Opmeer/Spanbroek gaan op eigen gelegenheid naar de activiteiten in Hoogwoud
  • Andersom, bovenbouw kinderen uit Hoogwoud gaan op eigen gelegenheid naar de activiteiten in Opmeer/Spanbroek
  • Voor gezinnen en de groep van Grootouder/kleinkind geldt hetzelfde.
  • Senioren uit Opmeer/Spanbroek gaan op eigen gelegenheid naar de activiteiten in Hoogwoud
  • Senioren uit Hoogwoud gaan op eigen gelegenheid naar de activiteiten in Opmeer/Spanbroek

Mochten senioren vanwege hun verminderde mobiliteit thuis opgehaald willen worden, kunnen ze dat aangeven op het inschrijfformulier. Dit geldt voor alle senioren activiteiten.

We hebben zeer veel opstapplaatsen in heel veel dorpen. Dit is DE plaats waar jullie opgehaald worden door een bus(je). Je wordt er ook weer teruggebracht.

Kaart met opstapplaatsen

Adresgegevens

Stichting Gabberweek
De Weijver 8C
1718 MS Hoogwoud

Tel: 0226 – 355095

E-mail: info@gabberweek.nl