Stichting Gabberweek ontvangt €30.000 van het Oranje Fonds

Stichting Gabberweek ontvangt een bijdrage van €30.000 van het Oranje Fonds voor het doorontwikkelen van de senioren Gabberweek, Zomertijd Opmeer en Wensboom Opmeer. Dit wil de stichting onder andere gebruiken voor uitbreiding van de gebieden waarin het actief is met de verschillende projecten.

Het seniorenproject van de Gabberweek wil graag nieuwe kernen betrekken bij hun project. Een voorwaarde is wel dat er een samenwerkingsverband ontstaat bij de lokale KBO of een ander lokaal project of initiatief. De Wensboom in Opmeer wil graag in de omliggende dorpen van de gemeente Opmeer initiatiefgroepen creëren of vinden die een wensboom willen starten in 2022. Zomertijd Opmeer is op zoek naar organisaties die aan willen haken om samen een programma te ontwikkelen voor de zomer van 2022 met nieuwe dorpen.
Er wordt samenwerking en verbinding gezocht met verschillende organisaties, waarbij de samenwerkende projecten van de stichting Gabberweek centraal staan.

Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Meer informatie over het Oranje Fonds? Zie https://www.oranjefonds.nl/

Image

Adresgegevens

Stichting Gabberweek
De Weijver 8C
1718 MS Hoogwoud

Tel: 0226 – 355095

E-mail: info@gabberweek.nl